Welkom bij Gouwe Computers

Ons bedrijf is erop gericht u persoonlijk van dienst te zijn. Op deze manier willen wij u een zo goed mogelijk advies geven en het juiste produkt adviseren. Wij zijn er op gericht uptodate te blijven wat betreft de snelle veranderingen op computergebied, zowel software als hardware, zodat ook uw bedrijf ervan kan profiteren.

We richten ons voornamelijk op het MKB bedrijf. Daar ieder bedrijf verschillend is en zijn eigen wensen heeft, kunnen wij door onze persoonlijke aanpak iedereen zo goed mogelijk van dienst zijn.

Welke diensten kunnen wij leveren?
- Het ontwerpen en maken van uw website, volgens uw wensen. Na oplevering kunt u zelf de inhoud van uw website aanpassen.
- Het installeren van software welke door ons geleverd wordt. Software van derden kunnen wij ook installeren. Hierbij is het wel van belang dat de handleiding en installatiehandleiding aanwezig zijn. Tevens dat er een helpdesk beschikbaar is, waar wij bepaalde voor deze software specifieke vragen kunnen stellen.
- Het onderhouden van b.v. netwerksoftware. Het installeren van updates. Bij problemen met uw netwerk het oplossen ervan.
- Het geven van advies omtrent automatisering, welke mogelijkheden voor uw bedrijf het meest geschikt zijn.